“Takımını Sen Kur” Spor Şenliği

Yayınlanma Tarihi: 08-10-2023

Üniversitemizin “Takımını Sen Kur” Spor Şenliği başlıyor! Futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve atletizmde iddialıyız diyen ve Turnuvaya katılmak isteyen  öğrencilerimizin  takımlarını  oluşturup 09 Ekim 2023 Pazartesi günü öğlene kadar listelerini  Dekanlık Özel Kalemine teslim etmelerini önemle rica ederiz.

FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

• Takımlar toplam 6 kişiden oluşacaktır.
  • Müsabakalar Tınaztepe Yerleşkesi Futbol Sahasında oynanacaktır.
  • Müsabakalar Tınaztepe Yerleşkesi Futbol Sahasının ortadan ikiye bölünmesiyle oluşturulacak alanda oynanacaktır.
  • Müsabakalar 11 Ekim Çarşamba, 12 Ekim Perşembe ve 13 Ekim Cuma günlerinde 16:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecektir.
  • Müsabakaların tamamında uluslararası futbol oyun kuralları geçerli olacaktır.
  • Müsabakalar 15’ er dakikadan oluşan 2 devre şeklinde toplam 30 dakika olarak oynanacaktır.
  • Bu süre içerisinde eşitliğin bozulmaması durumunda 3 ‘ er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacaktır. Uzatma devresinde altın gol kuralı uygulanacak olup, uzatma dakikalarında golü atan takım müsabakayı kazanacaktır. Uzatma dakikalarında da eşitliğin bozulmaması durumunda, müsabakanın kazananı penaltı atışları sonucunda belirlenecektir.